Feina en Xarxa

degu2u2e1516016269

Si busques feina, ets empresari i busques treballadors o ets emprenedor i vols crear el teu propi negoci posat en contacte amb l鈥橭ficina de Promoci贸 econ貌mica de l鈥橝juntament de Peralada.

Contacte
972 53 88 40
dinamitzacio@peralada.cat

El nostre objectiu 茅s posar a l鈥檃bast de les persones que estan a l鈥檃tur, els recursos necessaris per cercar feina.
El servei disposa de recursos i eines per afavorir la inserci贸 laboral dels aturats i dels qui volen canviar de feina o millorar-la.

 • Ofertes de la Feina en Xarxa de Peralada

  Si tens un negoci a Peralada o Vilanova de la Muga i busques personal i vols que publiquem les teves ofertes laborals en aquest web, t’animem a fer-nos arribar l’oferta al correu dinamitzacio@peralada.cat

 • Ofertes del Club de Feina Comarcal

  Des de l鈥櫭rea de Promoci贸 Econ貌mica del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 tamb茅 ofereixen servei de Club de Feina, amb altres ofertes existents a la comarca. Aquest servei garanteix que les persones usu脿ries tinguin la informaci贸 actualitzada dels recursos que necessiten per realitzar la cerca de feina, aix铆 com el suport, assessorament i orientaci贸 de t猫cnics d鈥檕rientaci贸 laboral.

  Consulteu les seves ofertes fent clic a: Difusi贸 d’ofertes laborals Club de Feina.

 • Ofertes del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya

  El portal de FEINA ACTIVAwww.feinaactiva.gencat.cat, permet tenir acc茅s directe a les ofertes de treball que les empreses ofereixen al Web de forma gratu茂ta. Les empreses poden inserir directament les ofertes de treball al portal de FEINA ACTIVA o presentar-les a l’oficina de treball. Al portal trobareu f脿cilment, ofertes de tots els 脿mbits professionals. Registreu-vos amb el vostre NIF/NIE i PIN o usant un usuari i una contrasenya. Consulta les Ofertes del Servei d’Ocupaci贸 de Catalunya fent un clic a: Feina Activa.