Formació

Si esteu buscant feina o voleu millorar el vostre lloc de treball, la formació laboral és un element imprescindible, ja que ofereix la possibilitat d’actualitzar els coneixements i les capacitats tècniques per satisfer les necessitats d’un mercat laboral en evolució constant.

Podeu trobar les diferents ofertes de formació impulsades tant per l’Ajuntament de Peralada com per diferents entitats (Departament de Treball de la Generalitat, Consell Comarcal de l’Alt Empordà).

 • Cursos de Formació al municipi

  L’Ajuntament de Peralada ofereix diferents cursos de formació. Properament s’oferiran noves propostes.

  • Actualment no hi ha cursos en actiu. Properament s’actualitzarà la informació.

  Consulta també el Programa d’Activitats de Peralada i Vilanova de la Muga. (Actualment no hi ha cap programa d’activitats en actiu. Properament s’actualitzarà la informació.)

 • Formació en Xarxa - La teva guia formativa

  La Diputació de Girona us ofereix un servei que aglutina l’oferta formativa de millora de l’ocupabilitat a la demarcació de Girona. Tota la informació que s’hi pot cercar és fruit del treball col·laboratiu de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

  En aquest portal, els ciutadans (aturats, treballadors, empresaris i emprenedors) poden cercar ofertes de formació per localitat, família professional, destinatari o data d’inici. Així mateix, hi ha la possibilitat de subscriure-s’hi, guardar i imprimir el resultat de les cerques.

  Tota la informació en el següent enllaç: La teva guia formativa – Formació en Xarxa

   

 • Cursos de Formació del SOC

  Els cursos de formació professional per a l’ocupació són programes formatius teòric – pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. S’adrecen a persones treballadores en situació d’atur.

 • Enllaços

  estudiar-catalunya

  Estudiar a Catalunya · Aquest web és una eina molt útil al llarg de l’any, ja que informa i orienta sobre tots els estudis reglats i no reglats que es poden cursar a Catalunya.