Joventut

 

L’Espai Jove és l’equipament juvenil de referència del municipi de Peralada i Vilanova de la Muga. L’equipament es va inaugurar l’any 2008 amb l’objectiu de posar a disposició dels i les joves un espai de referència i de dinamització de l’acció juvenil. Obert a totes les persones joves de 12 a 29 anys. Des del curs 2020 – 2021 ens pots trobar al Camí de la Garriga 1 (al 1r pis del centre de dia).

A l’Àrea de Joventut hi pots trobar diferents tipus de serveis:

* Espai Jove:

Oferim un espai divers on poder realitzar molts tipus d’activitats: jocs de taula, tallers, jocs de rol, sortides, activitats esportives, espais de trobada… A través de la participació organitzem una programació d’activitats molt diversa que pots consultar a les nostres xarxes.

Disposem d’un espai amb ordinadors i accés a internet per a poder realitzar els deures i treballs acadèmics tant en grup com individualment amb el suport de la dinamitzadora si és necessari.

Horari: De dilluns a divendres de 16.30 a 18.45 hores a càrrec del dinamitzador juvenil

Si t’animes a participar vine a veure’ns i/o segueix-nos a les xarxes socials!

* Informació i assessorament:

Espai que pretén donar-te el suport necessari per facilitar el teu procés de creixement i desenvolupament. Quan et trobis davant de reptes que no sempre poden ser fàcils com cap on orientar el teu camí formatiu, com iniciar o ampliar el teu recorregut laboral, opcions per emancipar-te, quan tens ganes de marxar a viure una experiència a l’estranger, dissenyar un nou projecte…

Oferim informació i assessorament en temes acadèmics, laborals, de salut, mobilitat internacional, oci i cultura, esports, tràmits i molt més… Servei individualitzat, personal i confidencial

Horari: Dimarts de 10 a 13:30 h o hores convingudes a càrrec de la Tècnica de Joventut

Contacte: Instagram / Facebook / Twitter – @espaijoveperalada

Tècnica de Joventut – Anna Trull Vergés | 638 014 095 | atrull@altemporda.cat

Dinamitzador juvenil | 681 18 02 12 | espaijove@peralada.cat