Llar d’Infants l’Orlina

Llar d鈥橧nfants l鈥橭rlina

Av. De la Constituci贸 s/n

Tel猫fon: 972 538 980

llarinfantsorlina@peralada.cat

www.llarinfantsorlina.blogspot.com.es

A la llar d’infants Orlina vetllem per oferir un ambient efectiu i tranquil, centrar en la vida quotidiana dels infants, les seves demandes, els seus interessos i les seves capacitats.

Considerem l’infant capa莽 d’anar desenvolupant recursos per con猫ixer el seu propi cos i el m贸n que l’envolta, per aix貌 ens proposem crear un espai viu, que provoqui inter猫s, curiositat i expectativa, respectant el propi ritme de cada infant.

L’infant com a protagonista podr脿 gaudir, jugar, descobrir, experimentar, crear, con猫ixer i cr茅ixer com a persona amb la confian莽a que seran reconeguts, valorats i acompanyats en aquest cam铆.

A m茅s, realitzem diferents sortides a l’entorn pr貌xim per tal d’apropar-nos al nostre municipi i gaudir de l’entorn natural que ens envolta.

 • Preinscripcions i matriculacions Curs 2023-2024

  Benvolguts pares i mares,

  Us volem informar del calendari de preinscripci贸 i matriculaci贸 a la nostra Llar d鈥檌nfants municipal Orlina. Aquesta inscripci贸 茅s per accedir a una pla莽a on el vostre fill/a, cursar脿 el Primer Cicle d鈥橢ducaci贸 Infantil per al curs.

  • Portes obertes: Dijous 27 d鈥檃bril de 2023 (cal demanar cita pr猫via)
  • Publicaci贸 de l鈥檕ferta de places*: 4 de maig de 2023. Consultar
  • Presentaci贸 de sol路licituds telem脿tiques (via correu electr貌nic) ** Del 5 al 17 de maig de 2023 (ambd贸s inclosos)
  • Publicaci贸 de la llista de sol路licituds amb la puntuaci贸 provisional *: 19 de maig de 2023 Consultar
  • Presentaci贸 de reclamacions (correu electr貌nic a llarinfantsorlina@peralada.cat), del 22 al 26 de maig de 2023
  • Sorteig, si s鈥檈scau, del n煤mero de desempat *: 30 de maig de 2023
  • Publicaci贸 de la llista de sol路licituds ordenada definitiva dels infants admesos i, si escau, de la llista d鈥檈spera *: 31 de maig de 2023 Consultar
  • Per铆ode de matriculaci贸: de l鈥1 al 9 de juny de 2023, ambd贸s inclosos.

  *Els llistats es publicaran al web de l鈥檃juntament www.peralada.cat, a l鈥檃partat Ensenyament/Llar d鈥橧nfants Orlina i al blog de la llar a l鈥檃partat de preinscripci贸 www.peralada.org/educacio/llar-dinfants-lorlina

  **Presencial: Cal demanar cita pr猫via trucant al tel猫fon 972 538 980 o per correu electr貌nic llarinfantsorlina@peralada.cat

 • El Blog de la Llar d'Infants l'Orlina

  CapturaBenvingudes i benvinguts al bloc de la Llar d’Infants l’Orlina. Aquest espai pret茅n ser una finestra oberta on podreu veure un boc铆 de la vida dels vostres fills i filles.

  Trobareu informaci贸 de car脿cter general i de diferents activitats que anirem desenvolupant al llarg del curs. Esperem que us agradi i us animem a participar-hi.聽Entra-hi!