Llar d’Infants l’Orlina

Llar d’Infants l’Orlina

Av. De la Constitució s/n

Telèfon: 972 538 980

llarinfantsorlina@peralada.cat

www.llarinfantsorlina.blogspot.com.es

A la llar d’infants Orlina vetllem per oferir un ambient efectiu i tranquil, centrar en la vida quotidiana dels infants, les seves demandes, els seus interessos i les seves capacitats.

Considerem l’infant capaç d’anar desenvolupant recursos per conèixer el seu propi cos i el món que l’envolta, per això ens proposem crear un espai viu, que provoqui interès, curiositat i expectativa, respectant el propi ritme de cada infant.

L’infant com a protagonista podrà gaudir, jugar, descobrir, experimentar, crear, conèixer i créixer com a persona amb la confiança que seran reconeguts, valorats i acompanyats en aquest camí.

A més, realitzem diferents sortides a l’entorn pròxim per tal d’apropar-nos al nostre municipi i gaudir de l’entorn natural que ens envolta.

 • Preinscripcions i matriculacions Curs 2024-2025

  Benvolguts pares i mares,

  Us volem informar del calendari de preinscripció i matriculació a la nostra Llar d’infants municipal Orlina. Aquesta inscripció és per accedir a una plaça on el vostre fill/a, cursarà el Primer Cicle d’Educació Infantil per al curs.

  • Portes obertes: dijous 11 d’abril de 2024 de 17:30 a 19:30 hores.
  • Publicació de l’oferta de places*: Consultar
  • Presentació de sol·licituds telemàtiques (via correu electrònic)**: del 7 al 21 de maig de 2024 (ambdós inclosos).
  • Publicació de la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional*: 23 de maig de 2024.
  • Presentació de reclamacions (via correu electrònic a llarinfantsorlina@peralada.cat): del 24 al 31 de maig de 2024.
  • Sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts*: 3 de juny de 2024.
  • Publicació de la llista ordenada definitiva*: 4 de juny de 2024.
  • Període de matriculació: del 5 al 21 de juny de 2024, ambdós inclosos.

  *Els llistats es publicaran al web de l’ajuntament www.peralada.cat, a l’apartat Ensenyament/Llar d’Infants Orlina i al blog de la llar a l’apartat de preinscripció www.peralada.org/educacio/llar-dinfants-lorlina

  **Presencial: Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 538 980 o per correu electrònic llarinfantsorlina@peralada.cat

 • El Blog de la Llar d'Infants l'Orlina

  CapturaBenvingudes i benvinguts al bloc de la Llar d’Infants l’Orlina. Aquest espai pretén ser una finestra oberta on podreu veure un bocí de la vida dels vostres fills i filles.

  Trobareu informació de caràcter general i de diferents activitats que anirem desenvolupant al llarg del curs. Esperem que us agradi i us animem a participar-hi. Entra-hi!