Programa d’activitats

 • Programa d'activitats (cursos i tallers)

  L’Ajuntament de Peralada llança un programa d’activitats. Es tracta d’una programació extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats.

  • Programa d’activitats tardor-hivern 2023. Consultar
 • Activitats dirigides + Sala de Fitness

  Un programa amb moltes activitats dirigides com Zumba, Cycling, Gac, Ioga, Pilates, Step, Body pump, Ambdominals express, Aèrobic, Combat i Cardiotono i l’oferta esportiva dels Clubs esportius de Futbol, Bàsquet i Patinatge. Pots consultar tota la informació de les activitats esportives del Pavelló Municipal d’Esports al següent enllaç.

  Activitats esportives Peralada.

 • Parc Urbà de Salut i Itineraris Saludables

  Noves sessions de Dinamització del Parc Urbà de Salut de Peralada.

  Horari: Dimarts 11.00 h

  Dinamitzador: Professorat especialitzat en la matèria.

  Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truca o whatsapp al 659 581 554 o jcmora@itinerarisiparcsdesalut.cat

  Des de l’any 2014 s’organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquestes instal·lacions i els diferents exercicis que s’hi poden practicar, fomentant-ne, així el seu ús.

  Els parcs de salut urbans s’emmarquen dins un projecte de Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i  manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

  Un monitor és l’encarregat d’atendre tots els assistents i els guia durant l’activitat segons les necessitats de cadascú tenint en compte les molèsties i dolors que se li hagin comunicat prèviament.

  Parc Urbà de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Peralada. + informació

  DQT6wDIXUAAvI99.jpg large

 • Balls de tarda