Programa d’activitats

 • Programa d'activitats (cursos i tallers)

  L’Ajuntament de Peralada llan莽a un programa d’activitats. Es tracta d鈥檜na programaci贸 extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats.

  • Programa d’activitats tardor-hivern 2023. Consultar
 • Activitats dirigides + Sala de Fitness

  Un programa amb moltes activitats dirigides com Zumba, Cycling, Gac, Ioga, Pilates, Step, Body pump, Ambdominals express, A猫robic, Combat i Cardiotono i l’oferta esportiva dels Clubs esportius de Futbol, B脿squet i Patinatge. Pots consultar tota la informaci贸 de les activitats esportives del Pavell贸 Municipal d’Esports al seg眉ent enlla莽.

  Activitats esportives Peralada.

 • Parc Urb脿 de Salut i Itineraris Saludables

  Noves sessions聽de Dinamitzaci贸 del Parc Urb脿 de Salut de Peralada.

  Horari: Dimarts 11.00鈥痟

  Dinamitzador: Professorat especialitzat en la mat猫ria.

  Per a m茅s informaci贸 de l鈥檃ctivitat i inscripcions: truca o whatsapp al 659 581 554 o jcmora@itinerarisiparcsdesalut.cat

  Des de l’any 2014聽s’organitzen diverses sessions per donar a con猫ixer aquestes instal路lacions i els diferents exercicis que s鈥檋i poden practicar, fomentant-ne, aix铆 el seu 煤s.

  Els parcs de salut urbans s鈥檈mmarquen dins un projecte de Dipsalut, l鈥檕rganisme de salut p煤blica de la Diputaci贸 de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenci贸, millora i 聽manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida di脿ria per aix铆 millorar la qualitat de vida de les persones.

  Un monitor 茅s l鈥檈ncarregat d鈥檃tendre tots els assistents i els guia durant l鈥檃ctivitat segons les necessitats de cadasc煤 tenint en compte les mol猫sties i dolors que se li hagin comunicat pr猫viament.

  Parc Urb脿 de Salut i Xarxes d鈥橧tineraris Saludables de Peralada. + informaci贸

  DQT6wDIXUAAvI99.jpg large

 • Balls de tarda