Canal WhatsApp Peralada

Què és el servei?
WhatsApp també disposa de canals de missatgeria instantània i gratuïta.
L’Ajuntament de Peralada ha obert aquest canal digital de comunicació per oferir informació actual i útil per als vilatans.

Què ofereix?
Informació de servei generalista, és a dir, d’interès per a la ciutadania i multidisciplinari.

A qui s’adreça?
A totes les persones que vulguin rebre informació útil municipal.

Com s’hi pot accedir?
Per subscriure’s al canal cal descarregar l’aplicació mòbil WhatsApp i accedir a través de l’enllaç  https://whatsapp.com/channel/0029VaXevsJA89MdvmLXCG3s o be escanejant el següent QR:Desapareixen els altres serveis de comunicació digital?

No. El Canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Peralada s’afegeix a la resta de serveis de comunicació digital, com el web municipal, el Telegram o els comptes corporatius a les xarxes socials que podeu consultar a continuació:

Web oficial peralada.org
Web turística visitperalada.cat

Facebook_icona    Twitter_icona   Instagram_icona   telegram-logo-png-open-2000

En virtut de la  normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin  incorporades en un fitxer denominat Comunicació responsabilitat de l’Ajuntament de Peralada, i seu social a Plaça Gran 7, 17491 Peralada (GIRONA). 

La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la llista de difusió del departament de Comunicació, i poder mentir informats sobre temes d’actualitat municipal. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades fins que vostè no revoqui el consentiment atorgat.   

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es faci en  Plaça Gran 7, 17491 Peralada (GIRONA) O bé per correu electrònic a ajuntament@peralada.cat 

S’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera, davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o bé posar-se en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades dpd@altemporda.cat